Stockholmsmässan Gastro Nord

Allmänt | 07 Maj, 2014 kl 22:55

Vi testade på ostron, för första gången!


Registreringsdatorn


Så mycket mums!! Blev galen



 
Hallå där, läsare. Dagen har varit helt otroligt, min hjärna har fått vara igång hela dagen och tagit in nya intryck, massa nya ansikten och en hel del information i övrigt. Vi har nämnligen varit på Stockholmsmässan GastroNord som är Sveriges största matmässa. Hur fascinerande var inte det här då?! Så mycket intressanta nya produkter. Så mycket goda bakelser. Så mycket sjukt gott kött (bbq). Och jag var där med riktigt underbara personer! Verkligen tacksam för denna dag, är helt upp i varv... Ska försöka somna rätt snart, för att tidigt imorgon sticka till jobbet igen och köra fullt ös, medvetslös!
 

Bästa vännen, bästa födelsedagen

Allmänt | 05 Maj, 2014 kl 17:31
 
Bästa vännen fixar sig innan alla kommer, det blev lite rush hour när vi kom hem från vår lilla roadtrip. Fixade till oss och det sista innan alla andra sköningar dök upp!
 
 
Julia & Leyla! Alltid lika busiga, oavsett ålder... ;)
 
 
Leyla & fina Azize som precis fixat sitt hår blont! (Passade henne alldeles utmärkt ju! Hur fin som helst)
 
 
Och vi alla tjejer samlade :) Självklart var vi fler, men de andra hann inte/ville inte vara med på bild...
 Den här dagen blev hur lyckad som helst! Så glad att allt gick enligt planerna.
 

Making life that means a little more

Allmänt | 04 Maj, 2014 kl 01:34
 
HUR BRA HAR INTE DENNA DAG VARIT DÅ?!!
 
Nästan så jag vill skrika av glädje. ALLT, verkligen allt har ju varit perfekt idag. Idag har jag nämnligen fått äran att vara med min vännina hela dagen och fira henne hela dagen, och vi har hunnit med en hel del... ;) Livet är ju för bra ibland! Imorgon blir det tillbaka till verkligheten, kliva upp, se ballongerna på golvet, tårtan i kylskåpet och veta att om en timme måste man befinna sig på jobbet. Mer bilder kommer upp imorgon! But for now, all I want to do is sleep.