Ever blazin, ever blazin, girl

Allmänt | 30 Jun, 2012 kl 17:35
Yuhoo mates :) Är i Slovakien nu och bloggar endast genom mobilen vilket betyder minimalt med inlägg dessa två veckor, men men. Ska göra mitt bästa! Har kommit in i en Sean Paul period med 4 låtar; Head in the zone, head to toe, ever blazin och ill take you there. Om ni känner till dem så vet ni energin i låtarna. Jag är riktigt glad här, i denna otroliga värme (det ska bli 40 grader i helgen!!) och jag gymmar every single day. Klarar mig bra faktiskt i varma länder; dricker tillräckligt med vatten, så dåligt mår jag aldrig av värmen iallafall haha.

Anyhow, var och tränade idag också, har redan varit ute i trädgården och arbetat. Hoppas jag fick lite färg ;)

Until next tiiiiiime

Påväg mot värme

Allmänt | 26 Jun, 2012 kl 07:04
Är på tåget mot Arlanda nu. Snart är jag i väääärmen. Eller snart och snart, om 6-7h är jag framme vid slutdestination haha :) Ni får ha det så bra i kalla Sverige, hoppas det blir varmare lagom tills jag kommer hen!! Hejdåååå

När en vän försvinner finns det inte mycket kvar

Allmänt | 24 Jun, 2012 kl 19:13
Har skaffat en ny hobby ;)

I wanna be up there, I wanna do that

Träning/Fitness | 24 Jun, 2012 kl 14:23
 
 
En sak jag aldrig lyckats få bukt med, är att hålla igång när det kommer ett avbrott. Som nu på sommaren; jag har varit riktigt duktig och gått på alla inofficiella träningar som jag har haft tid för. Men nu ska jag ju åka iväg till utlandet i 3 hela veckor. Måste hålla igång. Ska nog köpa ett gymkort för en månad där nere och träna så i några veckor, så när jag kommer tillbaka kan jag fortfarande. Den här gången tänker jag inte låta det rinna bort från mina händer, jag som tränat så hååårt, 4 ggr i veckan. Det är inte likt mig, men jag började älska det, mer än någon annan sport. Muay Thai ♥
 

10 grader hit dit spelar faktiskt roll

Allmänt | 24 Jun, 2012 kl 14:13
Det här är så orättvist. Har nyst typ 30 gånger idag. Det börjar bli jobbigt. DET ÄR JOBBIGT ATT VARA SJUK PÅ "SOMMAREN". Guuu vad skönt det ska bli att komma iväg till ett varmt land. Sooool. En bild säger mer än tusen ord.
 
 
 

Bild från februari - intervjuen

Innan Spanien | 22 Jun, 2012 kl 02:02
 
 
Det börjar närma sig löningsdags. Det har varit en process och man får kämpa med dubbla-känslor. Det började i november, då det var dags för perioden då man kan anmäla sig till IPK att man vill bli utbytesstudent. Så för mig var det inte tvivel i just att ansöka, den tiden, jag hade sen länge haft denna dröm om att bo i Spanien ett år eller längre. Bara för att jag älskar språket, kulturen, människorna, värmen, affären, maten - allt. 
 
Att berätta för vännerna var lite svårare. De stöttade, givetvis, men så klart fick man höra "neeej, ska du åka iväg ett helt år?" och då började jag också tänka. Ett helt år. Mer än 300 dagar. Dagarna gick sakta och jag väntade på att intervjuen skulle hända. Den hände i februari, därav bilden ovanför. Den är tagen på kvällen efter en dag i Stockholm med intervju och shopping efteråt. Jag var så glad, hade intervju med en annan jättetrevlig blivande utbytesstudent. Allting gick bra. 

Sen gick månaderna igen och man fick inte höra mycket... Sommarlovet började närma sig, allt det där. Då i maj, skulle vi ha informationsmöte den 25:e. Det gick också jättebra, vi var 6 st som skulle iväg till Spanien; hälften hade redan fått värdfamilj och placeringar. Jag var en av dem som inte hade fått det.
 
Nu i juni, efter ett byte av preliminär värdfamilj, så har jag äntligen fått en värdfamilj. Och sommaren är kort; snart är jag där. Snart är det september. Snart är det dags att resa. Jag har redan tagit farväl av en bästa vän som åkte bort under hela sommaren. Det var jobbigt och jag har flera som jag måste ta avsked från innan jag själv åker iväg. Men någonstans inne, är jag nog egentligen överlycklig, trots att jag är lite skeptiskt mot att det är en annan del av Spanien än vad jag är van vid. Det kommer bli bra, jag ser framemot det faktiskt.

Det här lärde jag mig idag, yää

Träning/Fitness | 21 Jun, 2012 kl 22:02
 
And tbh, I nailed it. Inte för att man kommer kunna använda den ofta, men den är så kul att göra bara, haha! Åh vad jag älskar att träna.

Åker in till stan snart

Allmänt | 19 Jun, 2012 kl 13:37
Usch, tycker verkligen inte om det där att passa busstider. Inte van alls. Försov mig imorse, så kunde inte ta 11.45 bussen för det var precis då jag vaknade. Nästa buss går 14.20 och jag har varit klar i typ en halvtimme nu - jag bara sitter och väntar, haha
Hm, äsch. Det är bra, då kan man tänka lite. Försöka tänka positivt :D
 
Nedräkning till soooool - 7 dagar tills jag åker till Slovakien.

Nu och om ett år

Träning/Fitness | 18 Jun, 2012 kl 23:48
Haha jag måste bara lägga upp det här. Tro mig, jag skrattar redan nu och kommer säkert göra det om ett år också. Snälla, jag har gått på thaiboxning i lite mer än en månad och jag gick 4 ggr i veckan & jag kan inte stå i rätt pose? Hahaha! Äsch. Jag är tjej, det är "gulligt" att jag inte kan sådant. Gulligt att jag leker tuff med en crazy frog tröja. Japp, allt ni sett och skrattat åt, har jag också redan skrattat åt :D
 
shit, vad jag kommer att sakna dig, men vi ses om ett år igen, du lovade

HAR ÄNTLIGEN FÅTT MER INFORMATION OM SPANIEN !!

Innan Spanien | 18 Jun, 2012 kl 22:33
Por fiiiin!

Har hamnat i Valladolid.
Har hamnat i skolan i.e.s. leopoldo cano.
Har hamnat nära skolan, gång avstånd (yes!!)
Mer vet jag inte, ska nog maila värdfamiljen snart hihihihihi har inte varit så glad på länge, att äntligen få värdfamiljen och att äntligen få information.

En flytt innan flytten

Allmänt | 17 Jun, 2012 kl 19:57
Happ. Då var denna dag avklarad. Flyttat i princip alla mina grejer tillbaka till Mom's place nu. Vet inte riktigt vad jag ska känna. Är trött. Inte hungrig, inte mätt, ingenting. Inte träningssugen, inte träningstrött. Försöker att se positivt på dagen, men orkar inte. Vill inte. Imorgon ska jag nog åka in till stan och försöker göra något värdefullt av dagen. Hoppas det blir thaiträning (now that made me smile, haha). Hejdå

No me lo digas, demuestramelo

Åsikter & Tankar | 13 Jun, 2012 kl 22:57
Nåja, dagen har varit fulländad faktiskt. Just nu sitter jag och dunkar lite spansk musik och är allmänt taggad inför Spanien. De har fortfarande inte hört av sig från IPK, men deadlinen var ju på fredag, så jag får la vänta. Var till skolan idag också och tänkte fixa studieuppehålls-pappret för att studera utomlands ett år. Givetvis var inte rektorn där, men ja ja, fredag förmiddag ska jag återkomma dit också.

Åh vad jag tycker om livet. Och fina vänner. Och solsken. Och att springa. Och att äta jordgubbar med grädde. Och att ha ensam-tid. Och att få sms från oväntade personer. Och tusen saker till.

Yo me levanto y sigo aqui

Träning/Fitness | 13 Jun, 2012 kl 12:53
Sitter och förtränger att det bara är några dagar kvar tills jag inte får se min allra närmaste killkompis på 1 år och några månader. Nej Bea, inte bra att bli ledsen över det nu. Den dagen den sorgen. Kommer ju träffa honom flera flera gånger nu innan han åker på lördag. Som om jag inte redan gjort det haha, är med honom nästan hela tiden. Han är en ganska bra role model med vissa saker för mig, därför jag tycker om honom så mycket och det kommer bli så svårt.

MEN FÖR ATT JAG INTE SKA SITTA ENSAM I MIN LÄGENHET OCH DEPPA, som de flesta kanske skulle göra; så ska jag ut nu och jogga. Efter det, ska jag dra mig ner på stan och köpa en MASSA jordgubbar. Japp.




Basado en hecho reales

Allmänt | 13 Jun, 2012 kl 12:45
Estas son las cosas que suceden en mi piel,
Los días son breves ya lo sé, la vida se consume sin querer,
Y esta es la vida que me tocó conocer,
La noches son tristes ya lo ves,
La realidad me puede y no ser que hacer

Hahahahah soooo cuuuute

Allmänt | 11 Jun, 2012 kl 14:29

I know it's confusing you

Allmänt | 11 Jun, 2012 kl 14:20
Det där med värdfamilj ... Ska inte ge IPK ett minus för det, för det är faktiskt inte deras fel. Men jag har satt press på dem ändå. Som de flesta av er som känner mig redan vet, har jag ingen värdfamilj än. Jag vet att jag har fått skola och var den ligger men har inte fått värdfamilj. Det är skolan som sköter hand om det.
 
För er som inte vet hamnade jag en bit utanför Madrid, vilket egentligen är hur coolt som helst, även om min största önskan var att hamna någonstans i Andalucía. Andalucía är hela södra Spanien och de områden i Spanien som jag är mest intresserad och bekväm i; dialekten, värmen. Men jag har ju inte varit i norra Spanien, så kanske det är dags för en utmaning.
 
Hur som haver så skickat jag ett mail till IPK där jag skrev att jag är orolig och om inte de på min nuvarande skola skaffar värdfamilj snart, så kanske det är bäst att byta. Eller? Fick ett svar tillbaka att det är på grund av de hektiska omständigheterna i Spanien som skolan inte hittat värdfamilj än; provresultat och betyg måste sättas. Men att de också har gett dem en vecka, sen kanske vi byter skola. Hehehehe, då kan ni väl gissa vad jag rekomenderade? ;)