ÅÅÅHHHHH

Träning/Fitness | 30 Jul, 2012 kl 20:33
IDAG KOM MINA THAISHORTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dålig uppdatering, I've been working

Allmänt | 29 Jul, 2012 kl 21:47
Det är en lam ursäkt, men jag har faktiskt sommarjobbat. Min första vecka är avklarad. Jag jobbar från 8 på morgonen till 4 på dagen med lite allt möjligt. T.ex. så har jag och min arbetspartner (thanks god att vi är två på jobbet) diskat fyra hela avlånga bord med glas, tallrikar och sådant. Sen när vi var klara med det, två dagar senare, så skulle vi paketera in allt i papper och bära ner från övervåningen i lådor ner. Det skulle tydligen till loppis.
 
 
 Klipper gräsmattor gör jag också. Väldigt stora ytor, med kör-gräsklippare. Yeah-man. Hehe.
 

En smäll hit och dit gör väl inget

Träning/Fitness | 19 Jul, 2012 kl 21:46
 
 
Dagen har bestått av... tja, väntan på thaiträning, transport till thaiträning, thaiträning, väntan på transport hem, transport hem och nu... äter jag. Japp. Man måste äta efter man tränat! Inte för mycket, men man måste äta något
 
Nå, muay thai gick bra idag. Stukade min högra tumme och fick upp min svullnad på högra smalben igen. Sen lyckades jag skaffa mig svullnad på andra smalbenet också. Och jag är glad. Det är jag faktiskt. För jag lär mig av det. Lika bra att ha gjort dessa fel när folk fortfarande ser dig som en nybörjare än att var duktig från början och sen göra felen längre fram; då skulle folk titta snett, hähä. Menmen, min kropp kommer läka och jag kommer bli starkare!
 
Mitt mål typ:
 
 
...eller nej, mitt mål är faktiskt att bli en riktigt duktig muay thai boxare. Att kunna slåss och tänka ut kombinationer på en sekund för att genomföra dem på en halv. Att få in en feting smäll som knockar ut min motståndare. Hehe ryser av tanken! Tänk adrenalinet. Inte så att jag gillar att slå folk, verkligen inte, det gör ont och det är läskigt. Men det är just det det handlar om. Att göra saker man egentligen inte vågar. Och att boxas på träning, då är det ju inte direkt något fel, alla är där för samma sak, är man med i leken får man leken tåla. En smäll hit och dit gör inte så mycket :)
 
 

Yo te voy a llevar conmigo

Allmänt | 19 Jul, 2012 kl 00:04
Kväll och jag sitter och brainstormar. Förvånande? Nä. Har hittat en relativ bra lösning till min resa till España, por fin. ;Men en pusselbit saknas. När allt är klart, så ska jag boka & berätta för er min geniala plan! För att anlända ensam till Madrid sent sent på kvällen does NOT seem like a good idea. Under 18 är jag också, så checka in på hotell kan jag ju glömma, haha ... så länge inte min geniala plan går igenom, för då blir jag överlycklig. :D
 
Men nu ska jag sova and you guys should too. De säger att sova kan man göra när man dör, men nä, jag gillar faktiskt vara pigg om dagarna och vakna tidigt. 
 

Om det är ett klädesplagg i min garderob jag saknar...

Allmänt | 18 Jul, 2012 kl 23:48
...så är det mina svarta byxor som satt som så perfekt! :(
 
R.I.P, jag saknar mina byxor haha, antar att man inte ska misshandla dem som jag gjorde - gjort 6 dansshower på 3 dagar, samma byxor. Tvättade dem emellan också för att de skulle sitta tajt när det väl gällde. Sen använde jag dem nästan 24/7 i skolan också. Och nu finns de inte kvar i butik längre. Mitt hjärta är krossat... haha!
 

Sunny days keep me alive

Allmänt | 18 Jul, 2012 kl 23:05
Ursäktar för dålig uppdatering men har varit upptagen med lite annat. Men nu minsann är det dags för en massa bilder! Jag hade det otroligt bra i Slovakien - om ni känner mig personligen så vet ni att jag är överlycklig i värmen. Även om det är 40 grader och man stekt och luften är kvav, så älskar jag det. Varje gång jag och mamma gick ut ur lägenhetsporten (som för övrigt är väldigt sval jämfört med värmen utanför huset), så säger jag alltid "Åh vad varmt och skönt!" när jag kan höra mamma muttra något i stil med "vad varmt det är...". Det enda smånegativa med varmt väder 24/7 är att det kan bli lite svårt att sova på natten. Men det samma, sova kan man göra när man dör ;)

Fika på Budapest flygplats, terminal 2 haha, i väntan på transport
Åt mycket hallon, nästan varje morgon, mmhmm yummi!

Stack till gymmet varje dag för att sparka säck och gymma :)
 
 
 

38 grader och jag klagar inte ett dugg, kära vänner och fiender

Träning/Fitness | 03 Jul, 2012 kl 14:38
Hola amigos :) Idag gick jag upp väldigt sent (tjugo över åtta) och fick lite smått panik att vi inte kommer hinna fånga dagen. Ack så fel jag hade. Mami och jag åkte iväg och badade kl.10 , åt lunch ute runt ett och var hemma för en halvtimme sedan. Ville ladda upp bilder från mobilen, men av någon anledning går det ej :/ I alla fall så har jag det riktigt bra just nu, hemma och chillar i skuggan men ska till gymmet lite senare. JAPP, jag gymmar varje varje dag. Inte varje dag jag egentligen orkar, men då har jag några starka motivationer som får mig att pallra mig ner dit ;) När jag kommer tillbaka till Sverige (nästa vecka) så ska jag ladda upp en massa bilder :)