HOY: ARTE ESPÑOL

I Spanien | 13 Nov, 2014 kl 14:00
 
Finn fem fel. Den första är ganska obvious... (ja, att läraren tar sig tid att rita detta på tavlan.) (..och att dessutom, om han faktiskt måste göra det, så kan han väl åtminstone stava rätt.) (..och ja, han är från Argentina, vilket betyder att han kan spanska hundra procent.)
 
 
OKEJ, inga sura miner här inte! :D Idag skulle vi ha presentation på ett arbete vi haft, men kom bara så långt som att fyra personer fick redovisa, sedan hann man inge mer. Alla var så duktiga på sina presentationer! Jag blir en av dem som får göra sin redovisning nästa torsdag. Vilket också är rätt bra, för jag fick lite idéer till min presentation som jag vill lägga på!

No existe un mejor calmante que un abrazo

I Spanien | 05 Nov, 2014 kl 15:02
MEN, vad tiden går fort!! Vad är det ens för dag idag? Måndag? Onsdag. Det är redan onsdag. Hänger inte riktigt med, varje dag flyger förbi, som den alltid gör - men att jag inte längre håller koll på dagarna är ovanligt, haha!

Nu har vi haft 3 dagar i rad där vi börjar 9.30 och slutar 13. Vet ni hur skönt det är? Kommer hem, städar eller lagar mat, hittar på olika saker och går til gymmet och vips så är dagen boooorta!
 
Photo credit: weheartit.com
 
På tal om gym måste jag bara...
Ni vet när man känner sig utlämnad och helt ensam någonstans? Så känner jag på gymmet ibland, även fast det är mitt 'andra hem', jag spenderar nästan varje kväll där. Den enda anledning är för att det är smooockfullt med killar. Visst finns det en del kvinnor, men dem håller ju sig på löpbandet, som jag också gör vissa dagar. Jag kan gå in två meter och utan att stanna upp, göra en u-sväng och gå därifrån. Alla dessa killar i olika åldrar, och nästan allting är upptaget och ingen andas eller gör ifrån sig ljud när dem tränar... :( 
Jag har ju vana från thaiboxningen att andas djupt och verkligen andas UT när man andas ut, nästan så att man gormar ut något bara för att få ut luften. Haha, nog om det. Idag har jag träningsvärk och är glad!

Curiosidad en Gerona

I Spanien | 01 Nov, 2014 kl 17:57
Bättre sent än aldrig, så här kommer bilderna från Girona i fredags! Vi åkte 9.20 från Barcelona, Passeig de Gracia och var fram lite efter en timme. Guiden gick runt med oss över allt och förklarade, det var väldigt intressant att lyssna men vyerna runt om var väldigt distraherande för mig. Så vackert, så många dofter (och lukter) och folk. Vi fick se la Catedral, el barrio judio, la lleona, el caso antiguo, los puentes , la vista al rio ter, och höra heela historien om Girona, under romartiden.