I might think about it

Allmänt | 30 Aug, 2012 kl 09:28
Snart bär det av till stan och sedan skolan. Liten rundtur idag. Har bokat in så många, eftersom jag inte vill åka flera gånger... sen är det thaiboxning också. Shit vilken lång dag det kommer vara hahaha.

Un aplauso

Allmänt | 29 Aug, 2012 kl 21:40
Gick runt hela dagen idag och tänkte "Ja, det här ska jag fota till bloggen!" men det var bara det att jag inte hittade kameran. Och en blogg utan bilder är inte så rolig att läsa... Men imorgon börjas det igen. Åker in till skolan, igen. Dels för att luncha med en vän, som jag lovat. Sen träffa en annan vän, som jag också lovat. Sen träffa Julia & klassen en liten stund kanske. Hittade min kamera nyss, den ramlade ner från sängkanten. Skriver mer snart, Skypar med Julia just nu.
 

Gina Tricot

Outfits/Mode/Shopping | 29 Aug, 2012 kl 14:24
Åh, mitt paket ligger på posten, men mamma vill inte gå och hämta det nu... Så jag sitter och kollar på The O.C. i väntan på att hon snart vill gå och hämta upp det. När jag öppnar upp det & ser att mina långa träningsthights passar, så ska jag nog ut och ta en springtur! Probably. I'll keep you guys updated.

All at once, I had it all

Tillbaka-titt | 29 Aug, 2012 kl 00:40

Augusti 2011: Åkte på språkkurs till Benalmádena, Spanien, i 3 veckor. Träffade vänner för livet, såg många sevärdigheter, lärde känna jättemånga nya människor, fick större perspektiv pålivet, fick lära känna Spanien lite djupare (bodde ju i värdfamilj och gick i spansk skola), åt spansk mat i tre hela veckor. Om jag mådde bra!

 
Januari 2012: Jag och min vän försökte göra det bästa av vintern, den dagen kommer jag ihåg än idag, hihi. Hade myskvällar i lägenheten, med skräckfilm och allt, haha.
 
 
Februari 2012: Gjorde något helt olikt mig och deltog i skolans dansshow. Det var verkligen en upplevelse. Tränat hårt, adrenalinet innan man kliver in på scen. Och alla människor man samarbetade med! Åter igen, nytt folk.
 
April 2012: Myskvällar med tjejkompisarna! Det var det ofta. Alltid lika trevligt, bringer glada minnen.
 
April 2012: Valborg får vi minsann inte glömma. Trevlig ursäkt till att träffa varandra, haha. Skoja bara. Men det är ju tradition att gå ner till majbrasan osv.
 
Maj 2012: Månaden då allt börjar sjunka in att jag ska iväg. Det var även då solen kikade fram och jag blev genast på positivare humör! Den här månaden började jag verkligen förstå vad det är som hänt och händer i mitt liv.
 
 
 JAG ÄR FAKTISKT GANSKA NÖJD MED ÅRET. Träffade många nya människor, vänner; hade fina upplevelser, lite speciella upplevelser. Och dessa äventyr fortsätter bara :)

Nadie puede herirte sin tu consentimiento

Allmänt | 28 Aug, 2012 kl 23:41
För oss som håller på med TUMBLR...
...och för er andra spanska-galningar där ute;
 
http://spanish-quotes.tumblr.com/
http://spanish-quotes.tumblr.com/
http://spanish-quotes.tumblr.com/
http://spanish-quotes.tumblr.com/
http://spanish-quotes.tumblr.com/
http://spanish-quotes.tumblr.com/
http://spanish-quotes.tumblr.com/
 
Hehehehehe, om ni undrar var jag får de flesta av mina rubriker från.
 
I ♥ SPAIN
 

Did it on 'em

Träning/Fitness | 28 Aug, 2012 kl 12:46
Haha det märks verkligen att jag älskar muay thai, när jag till och med drömmer om det. Skojar inte, drömde att jag tränade och skrek! Tränade och skrek igår ju, men mina skrik var lite manligare i min dröm. Ni vet, som killarna gör på träningarna? Ungefär så. Jag längtar efter träningen redan. Det är träning ikväll igen :D Ser framemot det så mycket, för resten av veckan ska nog spenderas med att packa och tvätta och packa ner och packa. DET NÄRMAR SIG !! ;)

Todos tenemos el poder de elegir

Outfits/Mode/Shopping | 27 Aug, 2012 kl 23:03
Nu var det verkligen ett tag sedan... Men imorgon kan ni minsann räkna med uppdatering! Skojar inte, blir hemma halva dagen (rekord, är alltid på språng annars) Ikväll har jag gjort lite beställningar. Lite fler beställningar. Fick min lön idag, från sommarjobbet hehe. Inte så att jag vill slösa allt direkt, men lite kläder som jag måste ha med mig.
 

11 dagar kvar

Innan Spanien | 26 Aug, 2012 kl 19:45
Idag började jag dagen med 2 the OC avsnitt och sedan ett PLL avsnitt. Sen var det bara att rycka sig upp ur sängen och käka frukost. Under dagen har jag nämnligen packat ur hela min garderob. Det var ganska jobbigt och har packat ner kläder jag inte använt, som ska läggas upp på vinden..

If you love it like I love it

Musik | 26 Aug, 2012 kl 15:35

Keep calm and carry on

Allmänt | 25 Aug, 2012 kl 19:02
Hej igen. Har varit lite seg uppdatering då jag varit borta, som ni vet. Men nu är jag hemma igen och måste fokusera på mitt eget ett tag nu. Inga åka-in-till-stan-för-att-ha-kul, inga hälsa-på-klassen-för-skojs-skull osv. Nu gäller det att packa min väska. Jag drar snart. Det börjar sjunka in nu.
 
Haha kommer alltid minnas denna dag, 1 mil i regnet haha

Siesta

Allmänt | 24 Aug, 2012 kl 18:08
Nu ska jag ta en liten tupplur, planerna blev lite ändrade ändå. Hela dagen ska jag berätta om lite senare, men jag är så trött att jag ska sova i en timme nu, lite snabbt sådär, Magda är nämnligen och jobbar tills ikväll. Mer om dagen i nästa inlägg, men nu, sova...

Real girls aren't perfect, perfect girls aren't real

Allmänt | 23 Aug, 2012 kl 18:51
Ska med bussen om några minuter, in till staden och meet my girl Magda ♥ Har varit i Stockholm idag, det var helt okej. Var på en begravning och sedan på IKEA. Kom hem för bara nån timma sedan och ska redan vidare. Vill inte missa en sekund. Jag vet att min vän behöver mig and I will be there for her. Och så nu ska hon äntligen få sina presenter hihi. För er som inte uppfattar bilden, har jag fotat min fina sportväska uppifrån :) Nu ska jag vidare! Pusss, räkna med seg uppdatering, IMORGON SKA JAG BESÖKA MIN GAMLA KLASS :D


Hilton Hotel ♥

Innan Spanien | 22 Aug, 2012 kl 14:48
När man har tid över, så blir det ju lätt att man drömmer sig fram i tiden, den 6 september ♥
 









KINGSIZE BED ♥


OH MY GOD, SER NI UTSIKTEN ELLER?


Lobbyn




Här kommer Magda och jag spendera våra morgonar ;) 




Fatta vad kul sen när jag kommer tid själv, så får ni se egna bilder på allt, personliga bilder. Åh. Kunde inte haft det bättre :)

Bring the city to life

Allmänt | 22 Aug, 2012 kl 14:33
Snart bär det av till thaiträningen. Dryga en timme kvar tills bussen kommer och idag är det gemensam träning med de vanliga boxarna, hmm... Äsch då. Jag har inte hunnit göra så mycket idag, får börja planera dagarna bättre. 

Promises, and it still feel all so wasted on myself

Outfits/Mode/Shopping | 21 Aug, 2012 kl 23:31
  
Det finns inga ord för min kärlek till dessa shorts och dess sport

I came to celebrate

Allmänt | 21 Aug, 2012 kl 12:46
Sitter och lyssnar på Skrillex & Damian Marley - Make Dem Bun och sms:ar med en av mina vänner som sitter i skolan, haha. Känns fortfarande lika konstigt. Sitter och väntar på att tiden ska gå lite fortare, även fast jag har saker att göra innan jag går till träningen. Förresten kom allt jag beställt idag! Ni vet, det här ;) Idag är det även Magdas riktiga födelsedag, ååh. Tror inte vi kommer träffas idag, hon ska iväg och köpa bil efter skolan och jag ska ju till träningen... men presenterna väntar på dig ändå haha ♥ Vi kommer nog träffas på fredag, längtar redan!
 

You must be the change you wish to see in the world

Innan Spanien | 20 Aug, 2012 kl 22:02
Har gjort en liten ändring i headern, få se om ni kan räkna ut vad jag ändrat... ;) Idag har det varit en lugn dag, för idag gick alla till skolan. Men jag åkte till Stockholm haha. Vad konstigt det kändes att veta att 90% av alla mina vänner faktiskt satt i skolan idag och jag var någonstans helt annan stans. Kändes nästan som skolk, men det är det ju inte. Jag har ledighetslapp för hela året, för jag flyttar utomlands. Gu, jag flyttar utomlands. 16 dagar kvar.

Den bästa helgen

Allmänt | 20 Aug, 2012 kl 08:32
Firade min fina Magda i helgen, lite före den riktiga födelsedagen ♥ Hennes presenter jag beställt har inte kommit än, men dem får hon på sin riktiga födelsedag, på tisdag!


Fina du!






Mmhm yummi!


Det var mer folk än dessa, men kameran fick vila när vi började leka och verkligen dra igång festen hehe :)


Det börjar närma sig

Allmänt | 18 Aug, 2012 kl 10:45
Allt börjar närma sig. Om 2 dagar börjar folk gymnasiet igen. Om 18 dagar åker Magda och jag. Lite nervös börjar jag faktiskt bli, lite. Men... ändå så glad! Kanske borde dra mig upp ur sängen snart, har ett ärende i stan och bussen går 12.05. 

Längtan till det okända

Innan Spanien | 18 Aug, 2012 kl 00:48
Jag har aldrig varit i Valladolid. Har varit i Alicante och Malaga och dess områden runtom, men aldrig i Norra Spanien. Det blir lite pirrigt och nervöst ändå, var hamnar jag? Hur ser staden ut? Finns mina aktiviteter där borta också eller måste jag sluta med Muay Thai som jag älskar? Tankarna snurrar ju, det måste jag erkänna. Men är ändå så otroligt glad och tacksam för att jag får denna chans. Vem vet vad som kommer hända. Tänk om jag är en av dem som verkligen vill hem efter 2 månader, eller tänk om jag är en av dem som kommer ha mina livs bästa 10 månader där? Jag vet ju inte. Det är läskigt att inte veta. Men ändå längtar jag dit, så mycket. Språket, jag njuter av att höra spanska. Det är så fint, det är så... åh! Mitt favorit-språk helt enkelt. Och kulturen, människorna, temperamentet. Allt. Jag längtar dit.

Du visade mig innebörden av ordet tillhörighet

Allmänt | 18 Aug, 2012 kl 00:37

Nothing looks as good as healthy feels

Träning/Fitness | 17 Aug, 2012 kl 21:46
Vilken härlig dag! Började dagen med att vakna upp, fylla i CSN blanketterna till Spanien och drog sedan direkt till stan. Har haft träning idag. Ingen riktigt träning, utan en av de äldre tränarna öppnade upp och vi fick träna själva. Ropade dit en killkompis som också går Muay Thai, som precis kommit hem från sin långa semester i Malaga, Spanien. Det var roligt att träffa han igen och det kändes bra att träna. Men min kondition var inte på topp efter mitt uppehåll på 1,5 vecka. Ni ska i alla fall se träningslokalen tänkte jag, så tog lite bilder idag.
 


Det är verkligen en lokal jag kommer sakna ♥ Perfekt utrymme, de trevligaste och mest peppande människor och bästa tränaren/tränarna (för mig finns det två, Fredrik i första hand och sedan Daniel) Ååh. Inget kommer ersätta de bra minnen och vänner jag fått här :)

Aprendimos a volar

Musik | 17 Aug, 2012 kl 12:29

The Pilot

Allmänt | 17 Aug, 2012 kl 11:23
God morgon alla glada! Igår kväll så kollade jag på första avsnittet av The OC, säsong ett. Ska börja kolla på den serien också, jag älskar den serien. Lite roligt att jag redan följer 4 serier nu. Pretty Little Liars som jag kollar online så fort ett nytt avsnitt kommer ut, The House som jag har på datorn, Ghost Whisperer som jag köper varje säsong på DVD (har snart kompletta säsongen! säsong 5, den sista, saknas) och nu The OC.
 

La vida no se ha hecho para comprenderla, sino para vivirla

Allmänt | 16 Aug, 2012 kl 22:10
 
Det är vad det varit, en lång dag. Steg upp runt nio imorse, käkade frukost och besökte Sara och gav henne presenterna ♥ men hon hade arbete att göra och en timme senare kom Julia hit. Vi hittade på lite saker att göra och dagen gick ganska snabbt. Tiden går ju snabbt när man har roligt, eller hur? Vi struttade runt i denna lilla by med våra klackisar och tog bilder. Efter hon åkt hem igen spenderades resten av kvällen med Sara igen och vi har pratat om sånt man aldrig hinner prata om när båda har skola och det är flera hundra kilometer mellan våra hem.
 
 

Whistle baby whistle baby

Allmänt | 16 Aug, 2012 kl 17:35
Det har varit lite dålig uppdatering idag då dagen spenderats med min vännina Julia. Lyckades dra henne en bit bort från stan, här jag bor. Men vi har haft det kul idag, tagit kort, som ni får se senare idag! Puss

El que busca un amigo sin defectos se queda sin amigos

Outfits/Mode/Shopping | 16 Aug, 2012 kl 16:30

Sigue el ritmo como tu sabes

Allmänt | 15 Aug, 2012 kl 23:27
Litet kvällsinlägg innan jag går och sover på riktigt. Imorgon ska jag träffa två vänninor under dagen. Ska bli riktigt kul. Hoppas på lite photoshoot imorgon om det blir soligt väder. Fina bilder kan man aldrig få för mycket av haha! Men tills dess ... 
 

Carry on until we see the sun

Musik | 15 Aug, 2012 kl 22:47
 
 
I know the road is long we still hold on
We carry on, we still stay strong
Today is long but tomorrow will come

DEN OFFICIELLA NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

Innan Spanien | 15 Aug, 2012 kl 18:20
21 dagar kvar till jag byter land, för 10 månader. 21 dagar kvar tills jag börjar min resa till och i Spanien. Livet är bra!

Present överraskning

Outfits/Mode/Shopping | 15 Aug, 2012 kl 18:13

 Som ni redan vet kommer jag vara borta i 10 månader och jag kommer inte fira några födelsedagar med mina nuvarande vänner eller familj. Så idag när vi var och shoppade, så tänkte jag på min barndomsvän. Vi är bästa vänner och jag kan prata allt med henne än idag. Idag bråkar vi inget alls men vi kan säga vad vi tycker till varande, hon är en av de bästa och trognaste vänner jag lärt känna i hela mitt liv. Så Sara, om du ser detta innan du kommer hit idag/imorgon, så ska du veta att en överraskning väntar på dig ♥ En lite tidigt födelsedagspresent, även om 10:e september är om ungefär en månad. Love you!

Talk less, say more

Åsikter & Tankar | 15 Aug, 2012 kl 17:24
Varför kritiserar vi tjejer varandra så mycket? Jag försöker att hålla igen när jag inte har något bra att säga. Och speciellt till vänner. Jag skämtar aldrig om folks utseende och jag försöker att aldrig klanka ner på någon heller. Inte är jag perfekt, jag kan också säga dumma saker till mina kompisar. Saker som varit onödiga att säga/kommentera. Men jag försöker att stanna positiv och ibland undrar jag varför man blandat mig med folk som inte verkar tänka lika som jag. Tjejer som påstår sig vara mina vänner men som kommenterar mitt utseende negativt. Man blir trött på att höra det. I början så tänker jag att "Okej, var lugn nu. Om jag inte skrattar åt hennes skämt, kanske hon förstår att det inte var kul." - Ingen skillnad. Så då går jag till min andra plan "Men sluta, vad elakt.." - Vilket ibland funkar. I värsta fall så har jag till och med sagt något negativt tillbaka, men det är känns så lågt.
 
Den där känslan att någon förstår att det inte är kul, att jag faktiskt tycker om mig själv och min kropp och deras negativa skämt inte uppskattas ett dugg, den känslan känns bra. Men det är så jobbigt när folk inte förstår. Så nästa gång innan du ska kommentera något negativt eller ge kritik för något - tänk på hur du säger det, varför du säger det. Om det faktiskt är nödvändigt eller inte... Mer kärlek åt det snälla och positiva folket ♥

Bueno o malo todo pasa por algo

Allmänt | 14 Aug, 2012 kl 22:29

Sobre mañana

Allmänt | 14 Aug, 2012 kl 21:47
Imorgon tar jag mig in till staden med mami och vi ska köpa lite detaljer till matsalen. Älskar att pryda rum! Dekorationer gör en stor del av intrycket i rummet också. Det är viktigt att ha ett lugnt intryck av rummet, så man trivs. I vilket fall, så ska jag leta reda på en bra liquid eye liner också. Och kanske köpa det där linnet jag länge tittat på. Åh, jag får upp tusen nya outfits i mitt huvud med alla kläder jag köpt på senaste tiden. Ska dela med mig minsann, men inte förrens jag köpt in det, så jag kan fota outfiten på mig. Har ju sommarjobbat nu, så inga skuldkänslor här inte för lite shopping! :D

Beställt idag

Outfits/Mode/Shopping | 14 Aug, 2012 kl 21:06
 

Say the words as soon as you're ready for it

Innan Spanien | 14 Aug, 2012 kl 18:31


Sitter och funderar på vad jag ska ta itu med härnäst gällande Spanien. Egentligen är det enda jag har kvar är CSN. Det har jag inte fixat än. Men de sa på IPK att vi kunde  ta det lugnt med det, fixa det sista månaden eller så. Nu är det ju sista månaden, haha. Jag borde nog fixa det väldigt snart. Väldigt väldigt snart. Annars är resten kirrat! Min underbara vän Magdalena ♥ följer med mig ner till Madrid och vi ska bo på hotell i 3 dagar innan vi skiljs åt, hon tillbaka till Sverige och jag till Valladolid, mitt nya hem. Åh, jag längtar ihjäl mig! Mer om detaljerna på själva resan dit kan jag skriva om i ett annat inlägg ;)

 
 
 

Ibland får man väl unna sig lite

Allmänt | 14 Aug, 2012 kl 18:18
 

I'll sleep when he's dead

Filmer/Serier | 14 Aug, 2012 kl 17:54
 
 
Tummen upp för denna film!
 
 

Piensa antes de respondar

Humor | 14 Aug, 2012 kl 16:37
 
Haha, skrattar alltid lika mycket. För er som inte kan spanska än;
 
Killen: "Älsk, var var din första kyss?"
Tjejen: "På stranden, din då?"
Killen: "I skolan"
Tjejen: "Din skola var bara för killar..."
Killen - skit skit skit skit skit skit skit

Följ mig på bloglovin : )

Allmänt | 14 Aug, 2012 kl 16:01
 
Follow my blog with Bloglovin

Aloe Vera Gelly

Outfits/Mode/Shopping | 14 Aug, 2012 kl 13:11
Har precis hunnit ut ur duschen och gjort min dagliga morgon-rutin. Tvättar alltid ansiktet med ljummet vatten på morgonen och har sedan på Aloe Vera Gelly från Forever. Den återfuktar huden, gör den mjukare och lugnar ner irritationer. Funkar över allt på kroppen, på myggbett och diverse. Men jag väljer att använda den till ansiktet :)
 
 

Vicio, eres mi vicio

Allmänt | 14 Aug, 2012 kl 12:28
Yes, blev lite väl sent igår. Men så går det om ett mirakel händer och jag faktiskt tar designen i mina egna händer, haha. Har precis ätit frukost och skall snart börja dagen; har en hel del saker att göra idag. Inte för att det är brådskande något av det, men alltid bra att beta av listen innan den blir för lång.
 

Tidsinställt inlägg

Allmänt | 14 Aug, 2012 kl 09:33
Inatt har jag minsann varit duktig. Ingen snålskjuts på andra längre, nej. Jag har nämnligen fixat min design själv nu. Har gjort många ändringar men det är några som jag har kvar att göra, men med tanke på hur sent det är just nu så tänker jag gör dem imorgon. Om jag orkar vakna, det vill säga ... men erkänn, den blev faktiskt ganska bra :) Lite stolt över mig själv sådär, jag som aldrig förstått något av bloggdesign tidigare. Nu har jag fått klämm på det.
 
Den gamla designen;
 
Den nya:

Hej trogna läsare

Innan Spanien | 14 Aug, 2012 kl 00:01
I'm back! Strax ska jag leta på min kamera som varit död och utan batteri i en evighet. Den skall laddas under natten och gissa vad? Sedan ska jag börja blogga på riktigt. Fler uppdateringar om dagen och fler bilder om vad som händer. Det händer faktiskt saker, men jag har inte kunnat capture them eftersom min kamera har legat i koma. Men nu är det slut med det! Idag är det exakt en vecka kvar tills skolan. Åh, vad roligt det kommer kännas att jag inte behöver sätta min fot där. Att alla andra går dit, förutom jag. Givetvis kommer jag hälsa på, men det är inte topp-prioritering direkt ;)

Success and nothing less

Åsikter & Tankar | 13 Aug, 2012 kl 23:37
Success is a journey, not a destination
 
Many of life's failures are people who didn't realize how close they were to success when they gave up
 
If people are trying to bring you down, it only means that you're above them
 
To get something you've never had, you have to do something you've never done
 
Always remember, you are braver than you believe, stronger than you seem, smarter than you think & twice as beautiful as you ever imagined
 

Alicante 27º, Malaga 25º och Valladolid 34º

Innan Spanien | 08 Aug, 2012 kl 22:39
Gissa om jag lyste upp nyss när jag såg det här på min widget? Notera bara att det är 22:37 just nu, och jag bara ryser av tanken av VÄRME. Hoppas jag blir lika kär i Valladolid som jag blev i Alicante och Malaga ♥

Jobbajobbajobba!

Allmänt | 03 Aug, 2012 kl 21:38
Hej kära bloggläsare!
Jag har verkligen inte haft tid att uppdatera, which sucks. Men så är det när man sommarjobbar, så ska inte klaga. Kommer smaka bra sen när lönechecken kommer, hehehe. Sommarjobbet går bra. Består mest av att klippa gräs, tvätta fönster och måla. Basically. Och har jag tid efteråt så springer jag på bussen till stan, antingen för träning eller för ren shopping. Har alltid med mig matlåda till jobbet & även när man har matlåda känns det som man måste vara lite nyttig och ha sallad med. Slänger in en fin bild från idag, TGIF !!