Alla har sina dagar

Allmänt | 21 Maj, 2013 kl 22:05
 Min nya favorit ♥
 
Stressigaste dagarna, det här är de sista dagarna, sen sätts alla betyg. Better be done with everything I should be done with. Jag måste bara få göra det där provet, sen är jag done. Skönt !!

Arriesgarse

Åsikter & Tankar | 19 Maj, 2013 kl 22:40
Jag vet att jag gjort många brutala tabbar haha, så jag ska ha överseende med dina nu, men man förväntar sig mera av någon som har levt 4 år längre tid än jag... 

School-related

Allmänt | 16 Maj, 2013 kl 18:22
 
On top of that, måste jag börja skriva in extra-tider jag har fått på jobbet, så att jag inte glömmer dem, det vore skam. I ♥ my job.

Live your life

Allmänt | 16 Maj, 2013 kl 18:16
Andra halvan av dagen, när min lilla glädjespridare till mamma åkt hem. Ja, nu var det ju ett tag sen my dear friend... Long time no see. Vi är ändå lika galna tillsammans och vi fick faktiskt en hel del plugg gjort ändå. Det är bara att börja kryssa av det som ska göras. Stressigt? Nja, kanske lite, eftersom jag jobbar samtidigt. Men just denna vecka jobbar jag inte alls och jag känner mig sjuk i kroppen så jag ska vila mycket och plugga på mycket hemma, no kidding. Det är ju inte alls långt kvar nu. Studenten snart! My god.

I love you mom

Allmänt | 16 Maj, 2013 kl 18:00
Åh, sen när började jag ha ett så upptaget liv att jag inte kan blogga regelbundet? Tiden går alldeles för fort. Studenten närmar sig verkligen, bara några veckor kvar nu. Jag är lite nervös. Tur att jag har världen bästa mamma som kom förbi med den här imorse, hon är världens finaste. Hon blev certifierad akupressör idag, jag är så stolt. Tack att du finns mamma, tillsammans klarar vi allt

 

Ya vas a ver, como van sanando poco a poco tus heridas

Allmänt | 10 Maj, 2013 kl 01:29
 
 
 

Cristal pa la princesa

Allmänt | 09 Maj, 2013 kl 13:17
Idag fyller en av mina bästa vänner år !! Tänkte skriva ett litet inlägg till henne, för hon är flera mil bort. Men en precis lika fantastisk och underbar vän för det. Att läsa hennes blogg ger mig inspiration på så många sätt och jag är så stolt över denna kvinna! Hon är amazing. Grattis på födelsedagen, min fina!
 
Bilden är lånad från hennes blogg http://fearlessia.blogg.se/

Tiden bara flyger förbi

Allmänt | 04 Maj, 2013 kl 21:11
Som titeln säger... I feel bad, jag vet att jag sa att jag skulle fixa till bloggen på fredag. Men vad händer torsdag natt? Jag får ett sms av en kollega "Kan du ta mitt pass imorgon? Pleaaase". Hur kan man säga nej till ett sådant fint sms? I ♥ work. Så fredagen gick snabbt, jag slutade jobba 21.15 och det tar ett tag att gå hem igen, kanske tjugo minuter. I still ♥ work. Idag är det lördag. Vaknade upp med huvudvärk i soffan. Dagen gick ändå snabbt förbi, lagat kyckling och wok till middag. Sedan tassade jag hem till dessa två och gjorde klart vårat projektarbete.
 
 
Jag kommer ihåg att det här var en av de sista bilderna jag tog på er innan jag var redo att flytta iväg till mitt drömland. Mycket har ändrats sen dess.

Under progress

Åsikter & Tankar | 02 Maj, 2013 kl 23:28
Jag såg precis allt som är kvar efter mitt utbytes"år", haha. Det ska ändra på det de kommande dagarna, jag lovar. Imorgon är det fredag, så jag kan väl ta några timmar till att fixa det snyggt här på bloggen igen. Då ska det ändras lite men jag kommer lämna kvar alla gamla inlägg och även de gamla kategorierna, för jag är så otroligt stolt och glad över att jag kom så långt, insåg att jag vill ännu längre men för att komma längre, måste jag avstå nu och ge det några år. Jag är ganska otålig när det kommer till att vänta, but I work hard for it. Och när jag arbetar hårt, så glömmer jag bort att jag också väntar. För att det ska hända något måste man ju arbeta för det, man kan inte bara vänta och vänta. Jag har några visioner i mitt huvud, så stora att jag tror att jag ska sprängas snart. Den kommande veckan ska jag berätta lite om varför jag valde att åka hem, hur det känns att ta ett sådant stort beslut, vad som hände efter och varför jag låste bloggen under en så lång tid. Men tills dess, får ni vänta! :)

Resan är inte slut här

Tillbaka-titt | 02 Maj, 2013 kl 23:15
Long time no see. Det är så många som undrar vad som hände, ibland gör jag det också. Jag kanske skriver ett inlägg om det senare, men till er som inte redan vet, är jag tillbaka i Sverige för länge sedan. Kanske jag gjorde fel, kanske jag gjorde rätt. Inget att grubbla över, för att åka hem igen från mitt utbytesår så tidigt, gjorde att jag fick 100 goda saker i gengäld. Så känns det faktiskt. Att det inte riktigt var rätt tid i mitt liv för att bo där och att mitt hjärta skulle gå itu av att bo där i ett helt år, trivas som sjutton och sedan behöva åka hem och vänta ytterligare några år, för att kunna bo där igen, den gången på riktigt. 
 
Det går inte en dag utan att jag tänker på Spanien. Jag åker dit igen i augusti och det ska bli underbart! Ska börja blogga aktivt igen, det kan vara så skönt att skriva av sig lite. Slänger upp en bild på mig själv!