Hur informationsmötet gick!

Allmänt | 28 Maj, 2012 kl 21:27
Dålig uppdatering, I know. Men har varit busy, as I always am. Alla klagar på det. Alla förutom mina närmaste, för dem är de enda jag ens gör tid för, haha. I feel awful, I really do, men vad tusan - I got work to do!

Informationsmötet var helt okej, kanske åker upp bilder senare. Kul att träffa de som jobbar på organisationen också. Så mötet ägde rum på Norra Latin, vilket jag givetvis trodde var en restaurang, eftersom de sa att de skulle bjuda på frukost och lunch, haha, logik logik. Visade sig vara en jättesofistikerad skola. Finfin skola säger jag bara, kolla nedan!
 
Supereleganta unisex-toaletter också, haha!
 
Haha justja, skulle man börja 3:an på gymnasiet i höst, skulle man (enligt systemet) gå Bachillerato 2. Men förmodligen så flyttar dem alla ner till Bachillerato 1, för att vi inte kan spanska så djupgående, hehe. Menmen, vi får la se hur det blir. Galet, jag kan inte förstå någonting. Jag kan inte inse det än. Klart det sitter i mig, när alla i klassen pratar om nästa år och frågar runt "Vad valde du till 3:an??" och frågar mig också, så säger jag "Jag är ju inte här nästa år?" Verkar inte ha gått in för dem heller. Haha.

IMORGON ÄR DET INFORMATIONSMÖTE SOM GÄLLER!

Allmänt | 24 Maj, 2012 kl 23:19
MED IPK. JUST FYI LIKSOM. Jag är jättejättetaggad! Orkar verkligen inte skriva någonting nu, för måste sova. Ska upp kl.5 imorgon! Så de e så! Nu ska jag sova, godnatt på er kära läsare!
 

Ååh underbara dag !!

Allmänt | 24 Maj, 2012 kl 21:57
Det är sjukt hur bra denna dag varit. Även om jag surade en timme eller så. Det började med att vakna, inse att man inte har skola, det gjorde ju att man känner "YES jag ska spendera dagen bra idag!" och det gjorde jag sannerligen. Till mesta dels. Började med att luncha med en kompis, yummi! Fast lunchen blev ju min frukost då. F*n, synd att jag inte tog bild, det var väldigt gott i alla fall. Sedan så sken solen mycket, gick på stan, hade trevligt sällskap. Sedan träning, givetvis. Thaiboxning. Ååh vad jag älskar denna typ av träning. It's my favourite ;)

Bilden är ju inte tagen från idag, men slänger upp den ändå. Lite sommarkänsla, även fast det var way much more sun today than on this picture.

Hawaiian Tropic på rea på Kicks, PRAISE THE LORD :D

Allmänt | 23 Maj, 2012 kl 20:21
Japp. Jag erkänner. Jag behöver extra hjälp för att bli brun hahahaha. Så jag köper alltid tanning oil från Hawaiin Tropic. En flaska av det räcker cirka en sommar till mig, om jag inte slösar. Om jag slösar behöver jag två. Men det är det bästa jag vet. Huden blir inte torr, man känner sig snygg, den hjälper dig bli brunare och den doftar GOTT hehe. Hawaiin Tropic Tanning Oil Deep - 70 kr på Kicks just nu , hehe ;)


Smärta är svaghet som lämnar kroppen

Allmänt | 23 Maj, 2012 kl 09:51
Jag vakanade precis upp och insåg hur otroligt ----- ont i fötterna jag har. Inte av sparkar eller någonting sådant, utan alla SKAVSÅR jag har. Hahahaha, INTE okej. Blöder också eftersom de torkade bakom hälen när jag hade hälsen böjd. När jag sträckte ut det så sprack det. Härligt. Skavsår, jippie. Vi får bara hoppas att det försvinner lagom till fredag hehe. Skolan börjar idag 12.15 idag för mig, vi fick kompensationsledigt från miljön imorse eftersom att vi var borta hela dagen igår. Ska hoppa in i duschen nu, ser inte framemot det med alla mina skavsår, men man måste alltid ta en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs ;) (Haha tänker alltid på Glassigt med Mange Schmidt när jag säger den där frasen)

Angående träning

Träning/Fitness | 22 Maj, 2012 kl 21:27
Haha, efter den långa dagen i skolan, så pallrade jag faktiskt iväg mig ganska direkt till thaiboxningen. Utan nå käk emellan, men det kanske är lika bra. Det är relativt hård träning, i alla fall för mig, så kanske bäst att inte ha så mycket i magen ifall det kommer upp, hahaha. Nejdå, men det var kul! Jag blir alltid så glad efter träningen. Alltid. Det är en underbar känsla. Och man känner sig så duktig. Så aktiv. Så ... bra.
Såg att en kompis hade skrivit lite om träning på sin blogg, hon hade hittat något som heter "De 10 träningsbudskapen!" och det var lite roligt att läsa, dels för att dem stämmer.
  1. Du ska inte ha några andra intressen förutom träning
  2. En dag utan träning är en dag utan mening
  3. När du vilar tränar dina konkurrenter
  4. Den som tycker träning är roligt, tränar för lite
  5. Träning är ett tillfället att tävla
  6. Så länge du är seg kan du inte bli övertränad
  7. Smärta är svaghet som lämnar din kropp
  8. Det som inte dödar, det härdar
  9. Många är kallade, få är utvalda
  10. Det finns många sätt att bli dålig, men bara ett sätt att bli bra på: Träning!
Hahahahaha, liiiite överdrivet är det ju, men det stämmer ganska bra. Nu tänker jag kommentera det jag tycker om det ... Den första är ju överdriven. Men träning måste man sätta först, träning måste du vara intresserad av för att du ska kunna fortsätta utan att ge upp så lätt. Den andra håller jag inte riktigt med om, man behöver ju vila ibland. Men samtidigt kan det kännas så värdelöst att vara utan motion en dag. Trean är såå sann. Fyran - som jag när jag tränar, jag tycker det är jobbigt för stunden & jag kan gnälla, skrika men jag försöker så mycket jag kan. Så i stunden är det inte roligt. Det är bara när man är klar som man får känslan av att det var JÄTTEKUL :D Femman har jag inget att säga om, det är upp till var och en. Sexan förstår jag inte riktigt. Sjuan är såå sann också och hör ihop med åttan - att bli härdad är en bra sak. Att inte vara lika ängslig. Att bli mer självsäker i sig själv. Att känna att man börjar bli bra på något man tycker om. Det finns så otroligt mycket positivt med träning. Nian uppfattar jag som att alla kan börja på något, men det är bara vissa som faktiskt fortsätter och lägger ner en hel del tid på sin sport/träning.
Och till sist ... TRÄNING GER FÄRDIGHET.

Orsa Björnpark

Allmänt | 22 Maj, 2012 kl 20:56
Sådäraja! Nu lyckades jag. Jag har inte en särskilt ny mobil, har en Sony Ericsson, så kanske därför kablarna krånglade. Dessutom har jag bara 5 mp kamera, så förvänta er inte några systemkamera-bilder. Även om det var några från klassen som tog med sig det. Jag tog ju också med mig en bra kamera, fast digital - såklart jag inte använde den. Tyckte det var jobbigt att bära runt på det och mobil och tröja, haha!
Anyway, vi fick se tvätt-äkta björnar och tigrar och leoparder och allt möjligt. Isbjörn som badade. Åh. Sådana här utflykter är faktiskt roliga. Eller så är det bara jag som har kris, jag brukar inte gilla dem. Men dem är faktiskt roliga. Kul hade vi. Det var jättebra väder också, gick i linne & jeans. (Synd att man inte hade shorts idag, kunde blivit lite brun! ;) )
 

Opålitliga sladdar och kablar

Allmänt | 22 Maj, 2012 kl 20:34
Sitter och försöker ladda in 2 bilder jag tog med mobilen idag i Orsa, men så klart samarbetar inte kablarna med mig ...

Morgon-inlägg!

Allmänt | 22 Maj, 2012 kl 06:39
Japp, nu har vi käkat frukost & sminkat oss. Nu är det bara packa väskan och snart drar vi till skolan! Yääää

Si tu te vas, no queda nada

Åsikter & Tankar | 21 Maj, 2012 kl 21:52
Ååh, vi sitter och pluggar. Eller tja, vi satt och pluggade för cirka 5 minuter sedan. Sedan avslutade vi det haha! Har pluggat i cirka 2 timmar, yes! Vi känner oss duktiga. Lyssnar fortfarande på låten Yo Te Esperaré och längtar mig bort ...


The 100 Workout

Träning/Fitness | 21 Maj, 2012 kl 19:53
När jag har slut på inspiration för träning utöver mina träning, så letar jag på tumblr efter sådant här. Always as fun to try. Det finns jättemånga motivations tumblr's som peppar och allt. If you're a fitness freak, you shall check it up ;)

I'm a busy woman

Åsikter & Tankar | 21 Maj, 2012 kl 19:40
  • Tisdag: Åka till Orsa Björnpark med skolan
  • Onsdag: Sola solarie en stund (japp, jag solar solarie, men inte så ofta)
  • Torsdag: Min klass har nationella i Ma D, så kommer ha schemabrytande ...
  • Fredag: Åka till Stockholm med mamma, för att INFORMATIONS MÖTE !! Tagga !!
På fredag har jag alltså informations möte med IPK. Ååh vad jag längtar !! Få mer information, allting kommer kännas närmare. Det är närmare. Skolan är snart slut, sommaren kommer gå ganska fort och snart är jag där. Snart. Jag är inte där än, men snart. My dream.

Hemma hos Julia

Allmänt | 21 Maj, 2012 kl 16:34

Nu är jag hemma hos Julia innan vi går tillbaka till my crib igen. Imorgon ska vi vara i skolan kl.07.15. Slå den ni! Vi ska nämnligen åka till Orsa Björnpark över dagen, haha. Typ 3h dit och 3h tillbaka. Oh, lovely. Äh, det blir roligt att prata på bussen, möjligtvis vila. Sedan vara ute en hel dag, istället för att sitta framför skolbänken! That makes me happy, hihi. Bloggar senare idag också, vi hörs då ;)

 
Fråga mig inte varför vi har jättekonstiga färger på ögonen, det måste vara pga redigeringen : )


Ingen matte = håltimme

Allmänt | 21 Maj, 2012 kl 11:00

Happ, då var det bara att sätta sig i chillrummet igen. Egentligen borde jag gå ut och sätta mig i solen, men att sitta i solen själv är inte så kul. Har nämnligen ingen matte. Det är lugnt nu. De sista veckorna i skolan kommer vara så chill för mig. Ingen stress, inga prov. Några få inlämningsuppgifter endast. Hihi.


Even if it's much too late now

Allmänt | 20 Maj, 2012 kl 23:06
Till mitt försvar sov jag kanske 3 timmar under dagen, efter resan hem och innan träningen haha. Men det är verkligen inte bra att vara vaken too late, i alla fall inte om man haft träning idag och ska ha dans imorgon first thing in the morning. Oh, lovely! Menmen. Godnatt på er :)

To love and be loved in return

Åsikter & Tankar | 20 Maj, 2012 kl 22:59
Jag har så svårt att inte-vara-glad nu för tiden. Jag är glad nästan hela tiden. Kanske beror det på att slutet är nära (egentligen är det bara början), att jag plötsligt känner hur folk runt omkring mig faktiskt bryr sig om och älskar mig. De är så duktiga på att visa det nu, när alla insåg hur lite tid det faktiskt är kvar. Jokingly, fast ändå seriös, så brukar jag gå runt och säga till mina närmaste vänner att jag har en "åka-iväg-kris". Den innebär att jag är manisk med att ta kort med alla, nästan hela tiden. Spelar ingen roll hur fula och oseriösa bilderna blir, jag vill ha dem. Som minne. Den innebär också att jag, i min hjärna, har bestämt mig för att se positivt på allt. Och då menar jag PRECIS ALLT. (Förutom den där jävla skolsköterskan som dissade mig och jag fick inte hjälp när jag hade rätt till det!) Jag är jätteglad och pigg nästan hela tiden. Jag gör galna saker. Och jag älskar. Älskar så mycket. Älskar mina vänner, älskar skolan, älskar soligt väder, älskar glass, älskar att älska, älskar att känna sig älskad och älskar att bara vara i nutiden. Love is in the air.
 

Bilder från Örebro

Allmänt | 20 Maj, 2012 kl 21:31
Ni som följt min blogg från blogspot.se vet att jag var borta under Kristihimmelfärds och hälsade på min bästa bästa vän i Örebro. Vi tog inte så mycket bilder, men här är några i alla fall. Jag hade det jättetrevligt där och jag är glad att jag åkte dit. Vi gick runt lite på stan, fikade, var hemma, gick promenader. Det är det fina med äkta vänner - det spelar ingen roll distansen. Man håller kontakten någorlunda under året, sen kommer den efterlängtade stunden då ena hälsar på den andra! And it's a wonderful feeling. Jag var så glad att se min bästa, vackra, älskade vän igen!

 
 
 
 

Home, sweet home

Allmänt | 20 Maj, 2012 kl 19:25
Galet! Nu är jag hemma från träningen. Fy sjutton vad bra jag mår efteråt. I always do. Trots blåmärkena jag har på mina armbågar. Men det är bra, jag är stolt att jag härdas. Kom hem för 40 minuter sedan. Så tänkte jag, bra, 20 minuter kvar tills jag har tvätttid. Jag äter lite, sätter mig framför datorn och när pulsen gått ner så vill jag inte ens gå ner och tvätta. Men what's a girl to do, om hon vill ha något att ha på sig imorgon? Jag har köpt riktigt fina saker i Örebro, ska ta bild på det snart, så får ni nog se imorgon! :D

Dagens låt att slappna av till;  Yo te esperaré - Cali y El Dandee
Leta upp den på youtube, ta den som är från 2012. Så skön låt, min bästa vän visade den för mig igår.

Träning snart!

Träning/Fitness | 20 Maj, 2012 kl 16:17
Jag orkar inte. Jag gör verkligen inte det. Inte nu. Inte idag. Jag gick upp 8.00 imorse och har rest tåg i kanske 2 timmar med en tung väska, för att komma hem. Sov kanske i 2 timmar nyss, för att orka med träningen som börjar 17.00 ikväll. Jag ska. Jag ska dit och jag ska träna. Och jag ska orka. Jag gillar thaiboxningen riktigt mycket, därför jag ens lyfter mig från denna varma, sköna säng jag precis tagit tupplur i. Sen är jag riktigt hungrig också. Inte bra. Men det går! Nu ska jag ta och äta något litet innan jag blir upphämtad och samåker till träningen.

We got to start making changes

Allmänt | 20 Maj, 2012 kl 16:07
 
Om det nu ens heter så, haha? Japp, jag har bytt kära läsare. Få se om jag gillar denna. Jag gillar min gamla ganska mycket, men blogg.se är så mycket vanligare och till synes enklare. Kanske stilrenare. Nej, ärligt talat gick jag in på en tjejs blogg och tyckte om hennes design så mycket att jag faktiskt mejlade henne och frågade om hon kunde hjälpa mig. Och det gjorde hon också, snäll människa de där :) Hennes blogg har ni länkad i designen på högra sidan, men kommer även länka henne här också. Vi får se vilken blogg jag fortsätter in, här har ni min gamla: valeria-wildheart.blogspot.se